2. 2017. 21,5 * 21,5 cm vuoallinen. 2 kananmunaa. 2 dl rahkaa tai maustamatonta jogurttia (tai jos villiksi ryhdyt niin ranskankermaa. 2 kypsää banaania muussattuna. 2 tl vaniljajauhetta. 25 gr voita sulatettuna. 2. lämmitä uuni 200 asteeseen. 25 minuuttia tai kunnes hammastikulla kokeiltaessa palaa hammastikku puhtaana taikinasta, varo etteivät mokkapalat kuivu. 12. 2 Comments. 2. 2. 2017. Mullakin on pari pettymystä muuttunut iloksi apukokin kanssa kun olen muistanut tuon ”enemmän mulle” – pointin Mokkapalat vol2 eli banaanimokkapalat. 2. 2017. 2 kananmunaa 2 dl rahkaa tai maustamatonta jogurttia (tai jos villiksi ryhdyt niin ranskankermaa. 2 kypsää banaania muussattuna. 2 tl vaniljajauhetta. 25 gr voita sulatettuna
Keväinen parsarisotto koristellaan tuoreen vihreän parsan nupuilla ja parmesanlastuilla. 2. Risotto on sopivan kypsää 15–20 minuutin kuluttua, jolloin se on kosteaa ja napakan kypsää (al dente). 2
2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta. 200 g creme fraichea. Nosta taikinapelti pakastimeen siksi aikaa, kun uuni kuumenee 200 asteeseen. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 20-25 minuuttia. 2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta
20cm vuoka. 2dl pähkinöitä (käytin manteleita). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 20cm vuoka. 2dl pähkinöitä. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
Meillä syötiin pitkäperjantaina parsarisottoa. Systeri kokkasi sen vuosi sitten löytämällään luottoreseptillä, sanoi sillä tulevan paras parsarisotto evö ja kun risottoni olin syönyt, en voinut olla enempää samaa mieltä
2. 2. 2. 2. 2. K. u. t. e. n. l. p. a. i. ,. ä. v. k. o. s. m. h. r. j. A. y. -. P. 4. /. H. S. 5. 0. g. 7. –. 8. d. ö. 3. 1. (. ). 6. T. N. L. R. M. C. f. E. d l
Parsarisotto on kuitenkin se ruoka, mikä sopii loistavasti vaikka äitienpäivän lounaaksi. 2 dl kuivaa valkoviiniä. 2 kpl kanaliemikuutiota tai korvaa osa vedestä kanaliemellä. 1/2 dl sitruunamehua. 2 kpl salottisipulia. 2 kpl valkosipulinkynttä. 125 g parmesaanijuustoa. Risoton kypsymiseen menee kaikkiaan noin 20 minuuttia. 2 dl kuivaa valkoviiniä. 2 kpl kanaliemikuutiota tai korvaa osa vedestä kanaliemellä. 1/2 dl sitruunamehua. 2 kpl salottisipulia. 2 kpl valkosipulinkynttä. 125 g parmesaanijuustoa
2 dl ruokokidesokeria. Jaa pohjataikina kahteen samankokoiseen 16-20 cm vuokaan (tai paista samassa vuoassa vuorotellen) ja paista 175 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes puiseen tikkuun ei enää tartu märkää taikinaa. Lusikoi noin 2/3 massasta mansikoiden keskelle ja levittele mansikoihin saakka, jotta mansikat saavat tarttumapinnan täytteeseen ja pysyvät paikoillaan. 2 dl ruokokidesokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.