Keitä pastaa, kunnes se on lähes al denteä. Tarjoa annos tuoreen persiljan ja parmesaanin kera. 400-500 grammaa simpukkapastaa. 400-500 grammaa simpukkapastaa
Maku-lehden viimeisin numero antoi vinkkiä takapihan viimeisten pinaattien käyttöön. Tämä ohje oli tarkoitettu lämpimäksi kasvislisukkeeksi – meillä se syötiin pastan kanssa ja toimi todella hyvin myös ”pastakastikkeena”
400 g lyhyttä pastaa (itse valitsin tälläkertaa täysjyväfusilleja, mutta esim. Huomenta. ). Vaikka päivissä on vielä iloksemme häivähdys kesää, pyörii arki jo täyttä vauhtia kouluineen, päiväkoteineen, töineen ja harrastuksineen
200 g pastaa (yleensä lyhyttä pastaa, useimmiten pennejä, mutta itseni teki jostain syystä mieli pappardellejä, siispä kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni tätä reseptiä pitkästä pastasta). 200 g pastaa
Kalenterin mukaan kesän viimeisen päivän kunniaksi julkaisen reseptin, joka on on ollut tämän kesän paras reseptilöytöni, ja jota on viime aikoina tullut tehtyä aika ahkerasti
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
pennepastaa. Paistettu sipuli antaa tälle savulohi-pastalle ihanan aromin. 1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä
VALMISTUS. 1. Keitä ensin spagetti paketin ohjeen mukaan ja laita valumaan lävikköön. Suolan lisääminen kiehuvaan keitinveteen juuri ennen pastan lisäämistä tuo
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Keliaakikon pasta on hintavaa, joten tarjoa muille ruokailijoille tavallista pastaa. Valuta kattilaan tonnikalatölkistä öljyä, ja kuullota sipuleita siinä hetki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.