Leikkaa se kuutioiksi ja ruskista (valurauta)pannulla voi-öljyseoksessa joka puolelta. Sanoisinko, että unkarilainen vastine meidän karjalanpaistillemme
facebook & instagram Unkarilainen sienikeitto. Onhan se järkyttävä tajuta, että lukion vuosista on yli 20 vuotta aikaa, enhän minä olen luonteeltani vanhentunut - samanlainen rämäpää edelleenkin
poksahtavat kielellä - kuin samppanjan kuplat. pyyhkeellä- Näin hyytelö irtoaa paremmin. Juomaksi ruokapöytään samppanjan lisäksi Adobe -gewurstraminer, luomu
Jotkut lisäävät pataan perunoita tai jotain muita juureksia noin puolta tuntia ennen levyltä nostamista, mutta minä päätin kokeilla perinteistä itä-eurooppalaista tapaa paistaa tämän kaveriksi mykyjä – perinteisistä Itä-Euroopassa suosituista tattarijauhoista sekä perunakuidusta
Unkarilainen gulassi 8 annosta – 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia – 4 sipulia – 3 punaista chiliä (laita vähemmän jos et ole tulisen ruoan ystävä) – 2 yksikyntistä valkosipulia – 6 porkkanaa – 2 rkl gulassikreemiä eli paprikatahnaa – 2 rkl paprikajauhetta – kuminaa – suolaa ja pippuria – 500 g tomaattimurskaa – 1 kg perunoita – persiljaa (- smetanaa) Pilko sipulit ja chili ja kuullota niitä kattilan pohjalla öljyssä
Vihreät pavut maustevoin kera. Pavuista saa helposti maukkaan lisäkkeen sekä kala- että liharuoille. Kaada valutetut pavut takaisin kattilaan, lisää sitruunavoi ja hienonnettu yrtti sekä pähkinät tai pinjansiemenet joukkoon
Keitä pavut kypsiksi vedessä, omissa kattiloissaan. Pavut kypsyvät noin tunnissa. Kun puristat yhtä papua sormiesi välissä ja se hajoaa, on pavut kypsiä
Kaada pavut kattilaan ja vaihda puhdas vesi. Kaada vesi pavuista ja lisää pavut sipuliseokseen. Keitä papuja kannen alla, kunnes ne pehmenevät hieman, noin 40-50 minuuttia. Lisää kookosmaito ja anna kiehua ilman kantta 5-10 minuuttia
Huuhtele pavut siivilässä. Lisää paprikat ja pavut keittoon ja anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Lisää vesi, tomaattimurska, tomaattipyree, lihaliemikuutio, hunaja, viinietikka ja mausteet
-. -. -. -. -. -. -. N. ä. i. n. o. l. k. r. j. t. a. u. V. d. s. e. v. m. h. J. ,. T. y. p. ". M. 2. 1. 7. 5. g. 3. 0. +. (. ). ö. L. S. P. 6. K. <. 3 l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.