Tässäpä aivan ihana juustokakku kinuskikuorrutteella ja sormisuolalla ♥ En edes keksi millä sanalla tätä vois tarpeeks hyvin kuvata, lyhyessä yksinkertaisuudessaan tää oli ehkä parasta ikinä ♥
Tätä piirakkaa olen himoinnut siitä asti, kun näin sen täällä. Ihana suolaisen kinuskin ja juustokakun makuinen piirakka, joka vain paranee oltuaan päivän-pari jääkaapissa
Makean ja suolaisen liitto on taivaallinen. Ohjeen nappasin ranteita myöjen taikinassa blogista, joka taasen oli ottanut ohjeen Wicked sweet kitchen blogista ja vähän muokkaillut
vesi-ilmapalloja (marketeista, kirjakaupoista tai Toivepuodista). saat leivinpaperit pysymään reunoissa kiinni, kun sipaiset reunaan kevyesti margariinia tai öljyä
Tässä keksitaikinassa on ihanasti makua. SaltedCaramel Cookies. Keksitaikina tehdään vuorokautta ennen paistamista jääkaappiin, mikä alkuperäisen reseptin mukaan vaikuttaa keksin makuun sekä koostumukseen, joten noudatin kiltisti tätä neuvoa
Jos et välitä vaahtiksista, suosittelen kokeilemaan sitä yksinkertaisella kermavaahtokuorrutteella. Saat leivinpaperit tarttumaan kiinni reunaan, kun sipaiset väliin hieman voita tai öljyä
Jos totta puhutaan olen aikaisemmin tainnut hieman pelätä oikean kinuskin tekemistä. Joka epäonnistuneesta kerrasta opit jotain ja toinen kerta meneekin jo paljon paremmin
Meillä on perinne leipoa ja paistaa joka Vappuaatto kotona munkkeja, munkkirinkilöitä tai donitseja. Tänä vuonna paistoimme kunnon munkit ja päätimme täyttää ne ihanalla suolaisen makealla SaltedCaramel täytteellä
Epäilen että yksi syy tykkäämiseen on että tekee juustokakun päälle herkullisen kastikkeen ja tykkään korvata osan tuorejuustosta rahkalla tai tähän laitoin nyt ranskankermaa
Sormisuolalla maustettu kinuskikastike on mielestäni aivan taivaallista ja sopii niin monen asian kanssa yhteen, kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä jos et ole jo kokeillut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.