Sen maku on todella mieto mutta silti siitä syntyy taivaallista keittoa ja gratiinia. Nyt sain taas äidiltä nipun kotiplantaasin mustajuuria ja vaihtelun vuoksi halusin tehdä niistä ensin jotain ihan uutta, kunnes näin Jonnan maa-artisokkakeitto -postauksen
Tänään paistoi jo niiiiin lämpimästi aurinko parvekkeella, että jos hyytävän viiman jätti huomiotta ja laittoi silmät kiinni ettei lunta näe, oli jo aivan keväinen meininki
Tuli kyllä todella hyvää kakkua, ihanan pehmoista ja raikastakin. Kakusta saa helposti gluteenittoman ja laktoosittoman vaihtamalla keksit gluteenittomiin ja käyttämällä laktoositonta kermaa ja voita
Koostumuksesta tuli juuri sopivan pehmoinen, mutta hyvin leikkautuva. Kinderhän on suklaamunien kuningas, jossa on nerokkaalla tavalla yhdistetty maitosuklaata ja valkosuklaata yhdeksi herkulliseksi kokonaisuukseksi
Lopputuloksena aivan ihanan pehmoinenja mielettömän kuohkea piirakka. Kaikenkaikkinens aktiiviseen tekemiseen menee aikaa vain varttin verran, ja uunissa sitten noin puolisen tuntia
liian ohuiksi ei kannata ottaa, sillä pehmoinen rieska ohenee paistuessaan. Ihan pikkasen olen ohjetta muokannut mm lisäämällä taikinaan öljyä, suurentamalla suolamäärä ja joskus myös jauhoja joutuu laittamaan hieman enemmän, riippuen millaisia kaurahiutaleita käyttää
Ystävänpäivä lähestyy ja ensi viikolla on taas aika muistaa noita elämämme rikastuttajia. Uskon ja toivon, että ystäväni tietävät, kuinka paljon heistä välitän ja kuinka paljon heitä arvostan
lainkaan, vaan täyte oli aivan ihanan pehmoinen, miltei höttöinen. Eräs blogini lukija oli. mustaherukasta, ja mustaherukkafanina innostuin kakusta samantein ja
Lopputulos on liivatteettomuuden takia myös silkkisen sileä japehmoinen. Pehmeä, täyteläinen, ihanan raikas, sitruunainen juustokakkutäyte, jonka päällä tuoreita mansikoita sekä valkosuklaalla maustettu keksipohja
itse teen yleensä pullataikinan kolminkertaisena (koska se mahtuu koneeseen kerralla) ja nykyisin teen täytemäärän nelinkertaisena, jotta pulliin tulee reilusti päällekkin pursotettavaa herkkutäytettä/kuorrutusta
Kaada suhteellisen notkea massa kahteen mukiin ja lämmitä yksi kerrallaan mikrossa tehosta riippuen noin minuutin verran, kunnes kakun pinta on kypsä ja alaosa ihanan pehmoinenja tahmea
Ja rakenne on ihanan pehmoinen, kunhan vaan ei paista turhan kuiviksi. Minäkin olen kokeillut muutamaa ohjetta ja tämä alla oleva ohje on ollut minulle ehdottomasti mieluisin, niin rakenteen kuin maunkin suhteen
Kakusta tuli ihanan pehmoinen, kostea, mehevä, mokkainen. Toivottavasti te kaikki ihanaiset lukijat viihdytte jatkossakin mukana seuraamassa ja jättämässä kannustavia kommenttejanne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.