Pekonikermakana ja tomaattirisotto
Mums - Uraäidin arkikokkailut
Mums - Uraäidin arkikokkailut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pekonikermakana ja tomaattirisotto
  • 4 annosta, 45 minuuttia
  • Ainekset
  • Kana
  • 500 g kanan sisäfileitä
  • 140 g pekonia
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 4 dl risottoriisiä (arborio tai carnaroli)
  • 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 0,7 l kana- tai kasvislientä
  • 2 salottisipulia 1 valkosipulinkynsi 30 g voita
  • 1 dl itse raastettua parmesaania (tai Valion Forte-juustoa jos haluat säästää budjetista)
  • 3 tuoretta tomaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.