Kummallisuudessaan ja kaikkea trendikkyytä uhmaavassa kotikutoisuudessaan yksi viime vuosien lempiravintolalöydöistä Helsingissä on ollut Pelmenit Kalliossa
H. e. s. a. r. i. n. N. y. t. -. l. ä. o. k. j. u. g. ,. K. 7. v. P. m. h. d. p. S. ö. b. x. T. V. R. J. (. 2. 0. ). A. 9. /. 6. 1. M. E. w. O. 5. 8. 4. <. k p
Pelmenit ovat näpertelyä vaativaa ruokaa. Pelmenit ovat venäläinen versio pastanyyteistä – sukua kiinalaisille dumplingeille, puolalaisille pirogeille ja italialaisille ravioleille
Pelmenit tein eka kerran ja niiden teko olikin yllättävän vaikeaa ja isotöistä. Pelmenit. Kaulistin taikinan ja tein pikkumuotilla pelmenit, jotka täytin jauhelihalla
Jos kaipaat lisää kaalireseptejä, tsekkaa jauhelihasta tehty kaalilaatikko, perinteiset kaalikääryleet, kaalilla ja nyhtöpossulla täyteyt pelmenit sekä fenkolilla ja kaalilla höystetty salamipasta
Tämän kesän kiireisen arjen pelastajana ovat toimineet edulliset Deliciestin pakastepelmenit. Deliciestin häränliha- ja hirvipelmenit kuullostavat jo aika erinomaiselta, mutta niitä en valitettavasti löytänyt kaupasta, sellaisiakin on
Pelmenit. Keitä pelmenit osissa runsaassa vedessä taikinan paksuudesta riippuen 8-10 minuuttia. Herkuteltiin kaveripariskunnan taas viime viikonloppuna ja tällä kertaa illallisen teemaksi valittiin Venäjä
Pelmenit ovat "Siperian ravioleja", taikinakuorisia, usein lihalla tai kasviksilla täytettyjä nyyttejä, jotka keitetään vahvassa lihaliemessä tai suolavedessä ja nautitaan tuhdin smetanan kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.