Nyt on pakko myöntää, että lihoissa on todellakin eroa. Yleensä ei nautaa tule juuri ostettua, mutta kun lähikaupassa oli tarjolla kunnon Herefordin rotukarjan lihaa, niin pakkohan sitä oli ostaa
Kun juhlat ovat ohi on aika suunnitella seuraavia juhlia, vai mitä. Vappuviikonloppua odotellessa voi leipoa ja mutustella jo muutaman donitsin - niin ainakin itse aion tehdä
Valuta, jäähdytä ja hienonna. Hienonna raaka kukkakaali ja silppua kuorittu sipuli. Sekoita kasvikset ja mausta ne suolalla, oliiviöljyllä ja tuoreyrttisilpulla makusi mukaan
Meidän keittiössä ei ratsasteta trendien aallonharjalla. Vaikka mielestäni suhtaudumme varsin ennakkoluulottomasti uusiin raaka-aineisiin ja maistelemme mielellämme uusia makuja, valmistamme ruokaa usein varsin tavanomaisesti, tutuista raaka-aineista ja vähän yllätyksettömästikin
H. a. u. s. k. h. v. i. l. d. e. n. p. ä. t. j. ). I. -. r. T. m. ö. o. ,. A. O. J. E. y. P. K. M. ". S. V. (. 2. 6. f. 1. 5. 0. 7. g. L. Ä. N. d l. t l
Yksinkertainen on kaunista. Tämä ei ole seksistinen vuorineuvosvitsi, vaan kulinaristinen fakta. Järkevin tapa kokata kukka- ja parsakaalia on tehdä juuri tällainen gratiini
Kaali on juuri nyt kaupassa halpaa. Käärylekaali on ehkä helppokäyttöisin, mutta kaalikääryleet syntyvät mainiosti myös ihan tavallisestakin keräkaalista
Älä välitä tämänkertaisesta kuvasta. Kyllä, kaalit ehtivät paistua hieman liikaa (sillä ne, kröhöm, lensivät paistinpannun kanssa kertaalleen keittiön lattialle, mutta josta ne noukittiin takaisin koska a) lattia ei ollut niin likainen ja b) koska meillä oli kauhea nälkä ja nuudelit olivat juuri kypsyneet) ja kananmunien keltuaisetkin ovat jääneet epäesteettisesti toiselle laidalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.