Rakastan tryffeliä ja se oli ennen minulle lähiruokaa parhaimmillaan, sillä mustaa tryffeliä kasvaa entisillä kotiseuduillani Umbriassa, jossa siitä tehdään taivaallisia herkkuja, vaikka umbrialainen keittiö pääsääntöisesti onkin ns
Täydellinen tomaattikastike. Niin yksinkertainen, mutta silti niin saavuttamaton. Yksi elämän tavoitteista voisi hyvin olla täydellisen tomaattikastikkeen valmistus
T. ä. m. i. t. a. l. n. e. k. s. o. y. B. u. -. r. v. h. j. ". P. K. p. ,. Y. 2. 5. 8. d. g. ö. S. b. N. I. R. ù. 1. 3. 0. 4. 6. J. (. ). L. M. A. f. c. k g. d l
Gnocchi alla Sorrentina. vain tuore basilika puuttuu. Napolilainen keittiö on meille hyvin lähellä sydäntä ja sieltä tosiaan löytyy toinen toistaan herkullisempia reseptejä
I. l. o. k. s. e. n. i. h. u. m. a. ,. t. ä. r. -. b. g. j. v. H. d. A. y. p. K. (. ). ö. z. c. J. T. N. Z. P. 3. 4. 5. 0. 2. 1. &. V. L. x. f. S. M. k g. g ). c m
Crostata on Italialainen perinteinen piirakka jossa pohjassa murotaikinaa ja sisällä vain yksi täyte joka voi olla hilloa, nutellaa, ricottaa, kreemiä tai hedelmiä
Coda alla Vaccinara, eli häränhäntäpata, on yksi Roomalaisen keittiön klassikoista. Roomassa ja koko Lazion alueella perinteiset köyhän keittiön ("cucina povera") reseptit sisältävät runsaasti ns
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.