Jokainen tunnistaa varmaan tilanteen, kun perheelle pitäisi taikoa ruokaa, mutta jääkaapissa on vain epämääräisiä pussinpohjallisia ja pakastepurkillisia sitä sun tätä ruuantähdettä
Elämän tähteistä suolaista ja makeaa. Lohiparsakaalipiirakka - tähteitä ja tuoreita aineksia. Elämän tähteellä ollaan kun ikää on enemmän kuin 50, kun 40
Hävikkiruoka on ainakin Helsingissä noussut otsikoihin kun esimerkiksi Kallion alueella on aloittanut hävikkiruokaa hyödyntävä From Waste to Taste -ravintola
Lauantai päivä on alkanut mukavasti. Aamulla katselin jääkaappiin ja ajattelin valmistaa eilen jo suunnittelemaani broilerisalaattia päivän ruoaksi, mutta ajatukset muuttuivat nopeasti
Riisivanukas tähteistä ei kuulosta kovin herkulliselta, mutta parempaan en tällä hetkellä pysty. Riisivanukas tähteistä0,5 dl puuroriisiä0,5 dl vettä7 dl maitoa(ripaus suolaa)0,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria1 muna1 dl kermaamarja- tms
Savulihapiirakka tähteistä. " Mielestäni makujen harmonia syntyy yksinkertaisia makuja yhdistämällä ja luomalla pieniä korostuksia yksittäisiä voimakkaita aineksia käyttämällä
Somessa kuulemma kohkataan kasvissyönnistä. Kaverini oli jakanut tämän blogitekstin ja tajusin että olen itsekin kuullut viimepäivinä jonkinlaista vastarintaa
Tämä tuli tehtyä jokin aika sitten, mutta on edelleen ajankohtainen. Jääkaapissa on usein maitotuotteita , joissa parasta ennen päivämäärä kolkuttelee tai on jo mennyt
Ei sitä lampaanviulua montaa kertaa viitsi syödä, aivan kuin ei joulukinkkuakaan. Joulukinkku uppoaa helposti hernekeittoon ja lampaanviulun lopusta tulee mainiota lammas-fetapataa
Tällä kertaa keitto valmistui "jääkaapintyhjennys" periaatteella ja jos tällaista keittoa saa sillä aikaiseksi niin täytyy ilmeisesti alkaa valmistaa kaikki keitot tähteistä ilman sen suurempia suunnitelmia
Toisinaan tähteistä saa taas loihdittua jotain enemmän kuin ihanaa. Tähteiden hyötykäyttö. Asia, jota pitää keittiössä tehdä, välillä enemmän, välillä vähemmän
Mielellään kuulisin teidän mainioita vinkkejä mitä herkkuja olette loihtineet tähteistä. Tämä tilanne on itselle liian usein tuttua, jääkaapissa on sellaisia raaka-aineita jotka ovat jostain syystä vähän kuin unohtuneet sinne tai sitten niistä on tarvinut vain osan eli purkinpohjia löytyy
Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä kaalikääryleitä. Bongasin perjantaina netistä miten kaali kannattaa ensin pakastaa ja sitten sulaneesta kaalista lehdet irtoaisivat hienosti ja olisivat sopivan pehmeitä kaalikääryleiden valmistukseen
"Lihaperunasoselaatikon alkuperä vaikuttaa olevan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, missä hyvin samantyylinen ruoka on jo 1700-luvun lopulta asti tunnettu nimellä Cottage pie
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.