Gambas Pil Pil on takuuvarma iltapala ja reseptejä löytyy paljon. Valmistan herkun aina tulen- ja uuninkestävissä savissa annoskulhoissa, mutta tämän voi hyvin tehdä vokissa tai pannulla, kunhan noudattaa samoja periaatteita
Kurkku vaatii käsittelyä, jotta minut saa siitä pitämään ja muut rakastamaan. Joku siinä on, etten vain kurkun mausta ja koostumuksesta sellaisenaan käsittelemättä
Lipstikkaiset mummonkurkut sopivat erinomaisesti esimerkiksi ruisleivän ja graavatun lohen seuraksi. Yhdistä kaikki ainekset lipstikkaa lukuunottamatta kulhossa ja sekoita, kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet liemeen
Harjaa perunat huolellisesti. Keitä runsaasti vettä suuressa kattilassa, lisää perunat ja keitä n. Heti kun ravut, taskuravut ja katkaravut ovat lämpimiä, keitos on valmis
Sitruuna ja kookos, kaksi neidin lempimakua. kookoshilloa (JamIt). 2 sitruunan mehu ja raastettu kuori. vajaa 9 dl vehnäjauhoja. Sulata voi, lisää sokeri ja jäähdytä2. Lisää seokseen sitruunan mehu ja kuoriraaste3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-sokeri-sitruunaseokseen, sekoita taikinaksi ja nosta jääkaappiin jähmettymään4. Muotoile taikinasta 2 tankoa ja leikkaa tangot lanteiksi5. Levitä täytettä joka toiselle pikkuleivälle ja paina toinen päälle, kierittele hienossa sokerissa 30 täytettyä. 2 sitruunan mehu ja raastettu kuori. 9 dl vehnäjauhoja
Raikas ja helppo alkupala. suolaa ja pippuria. Sulata ravut siivilässä valuttaen, ja kuori ne (itsekuorituista tulee parempia kuin valmiiksi kuorituista, mutta kyllä nekin käy)
Kaiken kalan syömisen jälkeen on viime päivinä tehnyt mieli pastaa jajuustoja. Glorian ruoka&viini - lehdestä löytynyt siitrunainen vuohenjuustopasta ja Suvi sur le vif - blogin Monday pasta sulautuivat keittiössämme yhteen sitruunaiseksi pinaatti-vuohenjuustopastaksi
Pohja suolainen piirakka. Aurinkokuivattujatomaatteja pilkottuna pieniksi. Kanttarelleja n. Sekoita jauhot, suola sekä nypi voi ja muut taikinan ainekset joukkoon
Katkaise parsoista puumainen tyviosa ja kuori parsat varovasti nupusta eteenpäin. Tee parsoista kaksi nippua, lisää nippuihin rosmariinin oksa ja kietaise nippujen ympärille pekonisiivut
Viikonloppuisissa rapujuhlissa nautiskeltiin alkupalojen jälkeen vielä pieni kuppi maukasta portviinillä maustettua suppilovahverokeittoa ja sen jälkeen päästiin itse asiaan
VIIKON RUOKAHERKKU Tämä resepti pitää heti jakaa. Meillä oli viime viikonloppuna pöydässä ahvenfileitä kurpitsa-spelttipuuron ja lämpimien mummon hölskytyskurkkujen kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.