Perunablinipannari, rapuja, mummonkurkkuja ja sitruunaa
Savusuolaa
Savusuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 annosta
  • 1,5 desiä maitoa
  • 10 grammaa tuorehiivaa
  • 2 desiä kermaviiliä
  • 1 teelusikallinen sokeria
  • 1,5 teelusikallista suolaa
  • 1,5 desiä tattarijauhoa
  • 1 desi vehnäjauhoa
  • 300 grammaa (jauhoista) perunaa
  • 3 munankeltuaista 3 munanvalkuaista
  • 2 ruokalusikallista voita
  • toiset 2 ruokalusikallista voita paistoon
  • Kastike, jossa on 350 grammaa ruokarahkaa, 200 grammaa smetanaa, puolikkaan sitruunan mehu ja puolikkaan sitruunan kuori
  • 300 grammaa suolaliemeen säilöttyjä ravunpyrstöjä/graavattua lohta/savulohta/voissa paistettuja metsäsieniä
  • 100 grammaa lohenmätiä/kasvispohjaista leväkaviaaria
  • Silputtua punasipulia/keltasipulia/kevätsipulia/ruohosipulia
  • 200 grammaa mummonkurkkuja (ks. ohje jäljessä)
  • 4 avomaankurkkua tai 1 iso tavallinen kurkku
  • 2 ruokalusikallista väkiviinaetikkaa
  • 1 teelusikallinen suolaa
  • 2 ruokalusikallista sokeria
  • pari tuoretta tillinoksaa silputtuna tai 1,5 teelusikallista kuivattua tilliä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.