Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
täällä. Taikina oli melkoisen joka paikkaan tarttuvaa, mutta lopputulos palkitsee. Itse pidän kovasti leivistä, joissa on jotain muutakin kuin vehnäjauhoja ja tässä ohjeessa ohrajauhot tuo mukavasti makua
H. e. i. p. a. h. n. t. l. u. k. j. J. o. ,. ä. b. g. s. r. v. O. y. ö. d. m. E. T. V. S. M. I. L. K. -. P. (. 2. 0. ). 7. ½. 5. 3. 1. /. 4. A. N. ❤ l. t l. d l
Perunasämpylät ovat niin hyviäkin, jotenkin niin pehmeän kuohkeita. Perunamuusia jäi yli ja kun sitä ei poiskaan viitsi heittää niin se oli sitten sämpylöiden paikka
Perunasämpylät ja kaverina suolarinkeleitä. Perunasämpylät (24 kpl). Kaupan perunamuusijauhe on käyttökelpoista piirakoiden pohjiin ja sämpylämuusin tekoon, muutoin en sitä viitsi syödä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.