Lisää nopeita jahelppoja leivontaohjeita, joihin jaksaa tarttua arkenakin. Löysin tämän ohjeen yhdestä vanhasta leivontakirjastani, jossa se oli nimetty teeleiväksi, mutta minusta nämä ovat enemmänkin muhkeita herkkusämpylöitä
J. u. h. a. n. s. t. o. l. i. e. y. ä. k. m. p. r. d. g. ,. v. T. j. ). L. C. O. R. (. 3. 2. 5. 1. M. K. A. P. ö. 4. -. 0. V. 6. E. 7. G. 8. 9. z. S. U. H. N. x. f. B. Q. I. ) l. d l. t l
Liuota hiiva, hunajaja suola kädenlämpöiseen maitoon. Lisää kumina, öljy ja perunamuusi. Jauhojen tarkkaa määrää on mahdoton sanoa, koska se riippuu siitä, kuinka löysää käyttämäsi perunamuusi on
Jos haluaa oikein rapean kuoren, kannattaa paistaa patonkeja tuo pidempi aika tai mikäli uunista löytyy kiertoilma-toiminto, sitä voi käyttää päällä viimeisten muutaman paistominuutin ajan
Tein patongit Semperin jauhoseoksesta Semperin sivuilta löytyvällä ohjeella. Taikinoita on usein vaikeampi käsitellä ja niissä ei ole samanlaista sitkoa, kuin "tavallisilla" jauhoilla leivottaessa
H. e. i. p. a. h. n. t. l. u. k. j. J. o. ,. ä. b. g. s. r. v. O. y. ö. d. m. E. T. V. S. M. I. L. K. -. P. (. 2. 0. ). 7. ½. 5. 3. 1. /. 4. A. N. ❤ l. t l. d l
Ei kun pakasterasiat esiin ja mökille poimimaan antioksidanttia purkkiin talven varalle. Muutama purkki on pakko käyttää heti uusien mustikoiden tultua piirakkaan, rahkan joukkoon, mustikkamaitoon ja tietenkin mustikkamuffineihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.