Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Valmista gratiinikastike. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Kaada joukkoon maitoa ja kasvislientä tai kukkakaalin keitinlientä pienissä erissä, koko ajan sekoittaen
Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi. Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä
T. ä. m. k. a. u. l. i. t. v. s. o. r. e. j. L. n. c. d. ,. -. y. p. h. P. ö. K. J. E. M. O. N. C. U. R. D. Ä. (. 1. 0. g. ). 3. 2. /. 5. B. 4. V. S. b. d l. t l
P. e. r. u. s. j. a. p. o. h. i. m. k. l. U. d. t. ,. n. v. A. ä. E. y. S. 1. g. 3. -. 4. (. ). 0. 5. ö. V. J. H. N. M. R. K. L. T. '. 2. c. b. k g. d l. r l
Monet asiat suututtavat minua suunnattomasti. Välinpitämättömät citypyöräilijät, jotka vaarantavat oman henkensä lisäksi kaikkien muiden liikkeellä olevien henget
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.