)Pestopastaa ja jauhelihaa. Arkiruokien keksiminen on välillä haastavaa. Ideat ovat usein työpäivän jäljiltä vähissä ja tuntuu, että aina tulee tehtyä sitä yhtä ja samaa
Mutta entäpä jos pestopastaa tuunaisi vähän paremmaksi. Myöhään venynyt päivä, vieläkin miljoona muuta asiaa hoidettavana, väsymys ja ennen kaikkia nälkä
Tuo ainainen kysymys, joka tulee vastaan joka viikko. Jos olen aktiivinen, teen yleensä ruokalistoja moneksi viikoksi eteenpäin, sillä se helpottaa arkea ihan älyttömän paljon
Mittaa parmesaania lukuun ottamatta kaikki sitruunapeston aineet kulhoon tai tehosekoittimeen. Soseuta seos sauvasekoittajalla tai tehosekoittimella tasaiseksi tahnaksi
Päivitetty versio aiemmin postaamastani pestopastasta vaikkapa kevyeksi lounaaksi. Pesto50 g pinjansiemeniä 1 ruukkubasilikan lehdet1 valkosipulinkynsioliiviöljyäsuolaaSoseuta kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi
Tuoretta pestopastaa ja siivu ciabattaa. Jälleen on pienen sadonkorjuun aika Herbien vihertonteilla. Basilikapensaat voi lihavasti joten nyt on hyvä hetki pyöräyttää tuoretta pestoa pöytään
Lisää runsaasti vettä isoon kattilaan, kiehauta. Pilko perunat noin kahden sentin kokoisiksi paloiksi. Keitä perunoita noin viisi minuuttia ja lisää pasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.