K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
I. t. s. e. n. ä. i. y. p. v. k. o. l. u. h. m. r. a. j. ,. -. d. S. b. g. R. ö. ). K. f. M. P. F. A. N. T. O. 1. 5. 0. C. 4. 2. /. (. L. &. J. B. c. E. z. ". V. w. Ä. 6. d l. t l
PaistiLiha öljytään oliiviöljyllä ja pintaan hierotaan suolaa, sekä pippuria. Kääri paisti tämän jälkeen folioon ja anna levätä kääreessä toisen vartin
Peuraa on tehty aiemminkin, ja onneksi saimme jälleen tilaisuuden tehdä tätä herkkua. Tällä kertaa peura sai kaverikseen hunajaiset uunijuurekset sekä konjakilla maustetun kermakastikkeen
Päätettiin kuitenkin ottaa paisti sulamaan ja laittaa uuden sadon mansikat tilalle. Kohmeisesta paistista vuoltiin puolet lastuiksi ja valmistettiin riistakäristykseksi
Erilaisia blinejä ja taikinoita taitaa olla niin paljon kuin tekijöitäkin. Käytetäänkö hiivaa, hapatetaanko taikinaa, mistä jauhoista taikina tehdään, paistetaanko ohuita, paksuja, isoja vai pieniä lettusia
Ajatus tuntui ensipuraisulta suorastaan petollisen yksinkertaiselta. Kaikki tietävät, että soijakastiketta voi helposti käyttää sekä lihan, kalan että kasvisten marinointiin ja grillaukseen
Raaputa puhdistetusta peuranpaistista veitsellä ohuita lastuja. Anna seistä yön yli ja siivilöi. Kiehauta liemi ja kaada puhdistettujen vihannesten ja juuresten päälle ja anna seistä noin kuusi tuntia
Riika on uusi Tukholma ja Tallinna. Sitten lentoyhteys lopetettiin ja Riika jäi. Alle tunnin lentomatkan päässä odottaa kulinaristin paratiisi, jonne pääsee Mansesta nopeammin ja helpommin kuin Tallinnaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.