Kuutioi ja keitä perunat. Kuivaa turska ja mausta suolalla. Ruskista kääröä paistinpannulla niin, että pekoni kypsyy ja turska saa kauniin kullanruskean värin
Sekoita viinietikka ja öljy kastikkeeksi, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kastikkeen kera. Huuhdo ja suikaloi jäävuorisalaatti, leikkaa kurkku ja selleri puolikuiksi, kuori ja hienonna punasipuli ja retiisit
Pippuroi vielä pekonin pinta. Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Tänään tein pitkästä aikaaa kanafileiden seuraksi zucchini ripieniä eli kesäkurpitsaveneitä. Tämä aamu alkoi pirteästi aamujumpalla ja pulahduksella jäähileeseen
Tarjoile parsarisotto kanankeraja raasta halutessasi parmesaania päälle. Valkoviinin voi hyvin jättää pois jos haluaa (silloin kanalientä tarvitaan enemmän), mutta mielestäni risotto ei oikein maistu risotolta ilman valkoviiniä Kanan annoin marinoitua hetken, jonka jälkeen paistoin sen ja viipaloin juuri ennen tarjoilua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.