Toivomuksena oli sachertyyppinen kakku, ja haaste otettiinkin innolla vastaan. Omalla kohdallani uunista oli tupsahtaa sacherkäristys ellen olisi ehtinyt pelastamaan sitä
), suklaa-vadelma sacherkakku. Yello. Pitkästä aikaa pääsen bloggailun ja herkuttelun pariin. ) Nyt olisi vuorossa kaikille isille varmasti maistuva isänpäiväkakku (joka on huomenna
S. a. c. h. e. r. o. n. w. i. l. ä. s. u. k. A. p. t. y. v. 1. 8. 3. 2. j. T. m. ö. K. ,. H. (. d. ). ". P. 6. 0. g. 5. ½. V. -. 4. E. L. 7. J. f. M. N. Ä. /. d l. t l
Jälkiruoaksi on montaa eri kakkua (juustokakku, sacher, tiramisu, jugurttitorttu ja mantelinougatleivos) sekä vegaanipehmistä, josta olen unelmoinut, mutta vatsassani ei ollut sille enää tilaa burgerimenun jälkeen (juustoburgeri, coleslaw ja seljankukkalimu)
Ihana suklainen Sacher-kakku on aina ollut yksi ehdoton suosikkini kakuista, joten ei ollut vaikea miettiä, että millä kakun ja kääretortun yhdistelmällä osallistuisin nami-hiiren mukavaan leipomuskisaan, jossa tulee ideoida ja toteuttaa kahden leipomuksen yhdistelmä, joista toinen on kotoinen kääretorttumme
34kermakakkumoussekakutsuklaakakut (sacher)juustokakkuPetits fours……………………………………………………………………… 37 - madeleine (hunaja)appelsiini-mantelilastupienet marja / hedelmätartaletitmarsipaani / mantelimassa eri tavoin maustettunaganache tummalla suklaakuorrutuksella19. Sacherkakku150 g voita130 g tomusokeria7 kpl keltuaisia150 g suklaata sulatettuna210 g vehnäjauhoja30 g perunajauhoja7 kpl valkuaisia130 g sokeria300 g aprikoosihilloa, päälle ja täytteeksi500 g suklaakuorrutettaVoi ja tomusokeri vaahdotetaan, keltuaiset lisätään vähitellen
Perinteinen, itävaltalainen sacherkakku (sachertorte) on herkullista ja ihanan äkkimakeaa. Jos sacherin tekoa ei ole koskaan kotona kokeillut, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan
Ihastuin tähän kuitenkin suuresti, koska, no tietysti ne kirsikat, mutta myös koska kakku oli mehevä eikä liian raskas suklaapohjastaan huolimatta (kuten esimerkiksi Sacher)
Sacherkakku on tästä ehkä paras esimerkki. Hotel Sacher Wienissä omistaa alkuperäisen reseptin, eikä kai muita kakkuja saisi edes kutsua Sacher-nimellä
Mikä sacherkakku on. Sacher on wieniläinen, jo vuonna 1832 kehitetty herkku. Tätä on tehty kotikeittiössä jo kymmeniä kertoja, enpä tiedä miksei tällainen luottoresepti ole blogiin aiemmin päätynyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.