Aamupalan jälkeen hyödynsin viikon vanhan piimän tähän piimäpiirakkaan sekä piimäkakkuun ja lounaaksi vielä pyöräytin tomaattiriisin parin päivän takaisista ylijäämäriiseistä (kahdesta viimeisestä lisää myöhemmin)
TULOSSA ARVONTA | TULOSSA ARVONTA | TULOSSA ARVONTA. Sovelsin erästä vanhaa ohjetta ja tein pellillisen puolukkapiirakkaa johon käytin hyödyksi vanhaksi menevää piimää
Tämänkin ohjeen sain sly-kierrokselta joulupaketista. Kiilteen tein glögistä mutta kirjoitan ylös myös verigreippikiilteen ja kokeilen sitä varmasti joskus
Syntynyttä piimää käytettiin siemenenä pitkän piimän eli viilin valmistuksessa. Lännessä piimä puolestaan valmistettiin hapattamalla tuore maito piimänsiemenen avulla
Piimä on juoma, joka herättää paljon tunteita meissä suomalaisissa. Moni pitää piimää herkullisena ja terveellisenä ruokajuomana, kun taas osa välttelee sitä syystä tai toisesta
Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Lisää joukkoon piimä, omenaraaste ja vähän jäähtynyt voisula. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,5 l)
Pikkutyttö toivoi syntymäpäiväkakkuunsa ruusuja aiemmin tekemäni triokakun tyyliin. Kakussa on suklaata, vadelmaa ja valkosuklaata kuorrutuksessa, kakkupohjissa ja täytteissä
Helppo ja nopea munaton raparperipiirakka. Havaihduin pari päivää sitten kasvimaalla käydessäni siihen, että kesä on jo tullut ja raparperitkin kasvavat kovaa vauhtia
Tämä mustikkapiirakkaohje on ehdoton luotto-ohjeeni. Sisältää terveellisiä aineksia, ja tätä syntyy kerralla niin paljon, että siitä riittää kätevästi pakkaseenkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.