Tyrnikastike oli minulle uusi vaihtoehto aprikoosi- ja appelsiinikastikkeen jälkeen. Fileet on helppo paistaa ja tarjoilusta saa herkullisen värikkään tyrnikastikkeen kanssa
Mieleni teki leipoa jouluksi "juustokakkua" ja pääraaka-aineeksi valikoitui tällä kertaa tyrni. Minulla sattui olemaan valmista tyrnikastiketta, jota tarjoilin kakun kanssa
– Punaheidi -juustoa jatyrnikastiketta (Mouhijärven herkkujuustola). Lomamatkalle lähtiessä on yleensä riittänyt kuplivainen tunnelman nostattaja, varhain työmatkoille lähtiessä ice latte ja croissant tai oma suosikkini lohi-rieskaleipä, näistäkin on saanut pulittaa hienoisen hinnan
Jogurttimoussea, briossia, vadelmaa jatyrnikastiketta. Peke Elorannan luotsaama Veinirestoran Magus Auk on Tallinnan uusia tulokkaita ja loistava sellainen
Tähän vuodenaikaan paahdettu kukkaali, punakaali ja tumma tyrnikastike olivat helppo valinta. Petite tenderissä on tyyppillisesti kalvo alla ja päällä, jotka olisi hyvä poistaa
Maustoin suolalla ja pihvimausteella, missä oli mm. Lisänä tuoreiden sämpylöiden välissä oli paistettua sipulia, tomaattia,juustoa, suolakurkkua ja kastiketta joka oli kermaviiliä, joka oli maustettu Tannisen chilisellä tyrnikastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.