Kuori ja lohko sipulit. Kuullota öljyssä pannulla murskattu inkivääri ja valkosipulit. Lisää sekaan peruna- ja sipulilohkot ja kääntele seosta hetken ajan
17. 9. Cono Sur. reseptikilpailu. Cono Sur järjesti pohjoismaisille ruokabloggaajille reseptikilpailun, jossa aiheena oli pohjoismainen lammas, peruna, omena tai lohi
Linturuoat maistuvat monille joulunkin alla. Ankka on vakiosuosikki. Fileet on helppo paistaa ja tarjoilusta saa herkullisen värikkään tyrnikastikkeen kanssa
Mieleni teki leipoa jouluksi "juustokakkua" ja pääraaka-aineeksi valikoitui tällä kertaa tyrni. Minulla sattui olemaan valmista tyrnikastiketta, jota tarjoilin kakun kanssa
Karitsankyljykset. Karitsankyljykset ovat. Terve taas pitkästä aikaa. . Toivottavasti olet seurannut mun Iltasanomien LIV - blogia (etkä ole hyljännyt minua kokonaan), kun en ole tänne omaan blogiini ehtinyt aikoihin edes vilkaisemaan
Päätimme toteuttaa siitä alkuruoan eli parsabruschettat sekä pääruoan eli salvia-sitruunaöljyllä marinoidut karitsankyljykset ja vuohenjuusto-valkosipuliperunaruukut
Siitä lähtien kun muutama vuosi sitten ostin Sami Tallbergin Villiyrttikeittokirjan, olen halunnut tehdä mustaherukanlehtiöljyllä maustettuja karitsankyljyksiä
Pannacotta on italiaa ja tarkoittaa ''keitettyä kermaa''. Kyseessä on Piemonten alueelta kotoisin oleva kermavanukas, jonka valmistaminen on todella helppoa
Lihaksi päätyi Hakkaraiselta ostetut karitsankyljykset ja koska luvassa oli muutenkin tuhtia ruokaa niin kasvislisukkeeksi tein runsaassa voissa paistettuja perunoita, jotka olin esikypsentänyt blancheeraamalla eli keittämällä 2-3 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.