Kakku on viljaton, eli myös luontaisesti gluteiniton ja täysin maidoton. Viljattoman leivonnan ongelma on yleensä se, että kaikki jää vähän likilaskuiseksi
Tästä kakusta tuli niin herkullinen ja pehmeä, ettei sitä viljattomaksi kakuksi uskoisi ollenkaan. Kakku ei ole tällä kertaa vähähiilihydraattinen, eikä sokeriton, mutta huomattavasti vähemmän hiilateita tässä on kuin vehnäjauhoversiossa olisi
Jos pihanperällä on vielä kesäkurpitsoja joita pakkanen ei ole puraissut, kannattaa osasta tehdä vaikka herkullista ja mehevää suklaista kesäkurpitsakakkua
Kukkakaalista ja lehtikaalista (sis. Monella pitsa – ja sipsisyömärillä tuntuu olevan paljon sanottavaa kukkakaalipitsapohjaa sekä lehtikaalisipsejä vastaan
Uusiareseptikokeiluja taas Jonnan keittiössä. Pitkään mietin minkälaisen reseptin haluaisin kehitellä ja loppujen lopuksi päädyin browniehin, joita rakastan yli kaiken
Viime vuonna testatuista "uusista" valmistusmenetelmistä on pakko mainita pari kohokohtaa. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Kakku näytti jo paperilta juuri sellaiselta, josta itse tykkään eli raikkaan ja pehmeän makuiselta. Raakakakuissa on se hyvä puoli, että ne säilyvät kylmässä hyvänä suht pitkään ja terveellisyytensä puolesta ne sopivat hyvin välipaloiksi ihan arkenakin
Pikkuveli kaipasi citykelpoista pipoa oranssinpunaisen takkinsa kaveriksi. Näillä spekseillä selailin jonkin aikaa Ravelryn malleja, mutta sopivaa ei tullut vastaan
Hokkaido kurpitsa on siis meidän talvikurpitsamme japanilainenpikkuveli,. Tai olenhan mä kesäkurpitsaa käyttänyt, mutta talvikurpitsat ja myskikurpitsat ym on mulle täysin vieraita
Yritän saada taas vähän terveellisemmät ruuat osaksi arkea ja ylipäänsä saada ruokailurytmit ennalleen ja nämä vohvelit toimivat aika kivasti välipalana
Maku on voimakkaampi, koska sieni kasvaa pidempään kun pikkuveli tavallinen herkkusieni. Meille portobello oli uusi tuttavuus ja tossa syömisen jälkeen todettiinkin, ettei oltu kumpikaan aiemmin syötyä niitä
Muistan itsekin hankkineeni sitä Stockmannin herkusta ja. Pikku hiljaa se. alkoi yleistyä myös tavallisten ruokakauppojen hyllyllä ja nykyään myydään jo
Saksalainen miedohko (Appenzellerin pikkuveli. Uusi näkökulma, klikkaamalla isommiksi…. Kävin aamulla normaalin lauantaikierrokseni ja toin siltä reissulta ainekset meidän ylivertaisen hyvälle sapuskalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.