pimientosde Padrón eli Padrónin pikkupaprikat. Raakana tämä on närästysherkille aika ärtsy kasvis, mutta kypsentäminen, etenkin paahtaminen, grillaaminen tai paistaminen, taittaa pahimman hapokkuuden ja houkuttelee pintaan paprikan ihanan mehevyyden ja makeuden
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi. Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemumma kattilassa
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisen ruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Sen makea kirpeys saa käden lusikoimaan kulhon viimeiseen pisaraan asti. Pico de Gallo säesti varsinkin Costa Rican puolella annoksia tuon tuosta, vaikka se alun perin Meksiko onkin peräisin
Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arroz de camarões tai arroz de gambas, katkojen koosta riippuen)
M. a. r. s. k. u. n. 1. -. 2. v. i. e. t. ä. o. j. h. l. ,. D. d. m. p. P. y. b. ö. K. A. (. ). q. L. g. U. S. z. T. 0. /. 8. 5. V. 4. ". Ä. 3. 7. O. J. H. w. E. ) l. d l. t l. v )
Lisää vettä tarvittaessa, sillä purkin pitää olla veden alla koko ajan. Viimeistele dulce de leche -jälkiruoka argentiinalaisten rakastamalla toffeekastikkeella, dulce di lechellä eli keitetyllä kondensoitulla maidolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.