Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Se olikin mukava uusi makukombo ja lämmitti sateisen paluumatkan jälkeen. Ihastuin siihen, kun pääsin tekemään joulukampanjaan marmeladimakeisten ohjeen
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Pahempi puoliskoni hankki minulle Tomi Björkin & Matti Wikbergin Farang-kirjanja sieltä vihdoin ja viimein löytyi ohje josta aloin soveltamaan omaa karamellipossun reseptiäni
Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita
Ja kyllähän se oli hyvää. Possu uunihaudutuksen jälkeenFarangin karamellipossu. Vaikka tämän ruoan valmistukseen liittyy useita vaiheita ei se silti ole mitenkään monimutkainen valmistaa ja uskon että valmistelun aloittaminen edellisenä päivänä todella kannattaa
Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa. Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta
Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossullaja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Kun keittokirjoista ei löytynyt sopivaa ideaa, sain inspiraation monella taholla kehutusta ja kohutusta Farangin karamellipossusta sekä sen varianteista eli nopeista karamellikanoista Suolaa jahunajaa -blogissa ja Masutoaitemu-blogissa
En saanut kastikkeesta ihan yhtä hyvän näköistä, kuin kirjan ohjeessa mutta maku ylitti odotukset. Ennemmin olen jo tehnyt Thaimaalaista karamellipossua useampaankin otteeseen, mutta tämä oli vielä aavistuksen makeampaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.