Eilen oli niin hyvä flow päällä treenien jälkeen, että innostuin leipomaan. Mustikkaa on pakkanen ja jääkaappi puolillaan, joten oli aika luonnollinen vaihtoehto käyttää mustikoita leivontaan
Se on juuri sopivan pirtsakka, mutta kaiken kaikkiaan oikein pehmeän ja lempeän makuinen. Omenoita ja sitruuna-limerahkaa lojui kaapissa ja niistä teinkin sitten helpon piirakan
Chilillä marinoitu tofu on loistavan pirtsakka lisä vaikka salaatin kylkeen, mutta tällä kertaa kaappini aineksista syntyi helppo ja herkullinen kukkakaalikuskus
Hrrr, vaikka pakkanen on hellittänyt ankaraa otettaan, kyllä tuolla taloyhtiön parvekkeella edelleen jäätyy näpit ihan hetkessä, kun yrittää kuvailla leipomuksiaan
Rapsakkaa sunnuntaita. Jokos siellä alkaa pakkanen olla lauhtumaan päin. Meillä pyhät ovat kuluneet sisätiloissa, Sisulle nousi korkea kuume ja alkoi kova yskä ennen Loppiaista
Olen kovasti tykästynyt sen pirtsakkaan makuun ja päätinpä kokeilla tehdä sitä itsekin. Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia
Siankylki - pala mun onnellista possua, joka ei enää oo niin onnellinen. Pakkanen on piukassa sikaa, jonka ostin aikaisemmin Somerolta Välttilän tilalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.