2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 3. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 3. 2. 2. 2. L. i. b. a. n. o. l. e. v. k. p. u. -. s. r. j. h. t. ä. ö. y. S. c. g. m. ,. d. I. B. A. N. O. E. V. P. C. G. M. U. T. 5. 0. 1. 9. 4. H. 6. (. ). /. K. 7. 8. J. R. d l. t l
2. 3. 2. 2. 2. 3. V. i. k. o. n. l. p. u. v. e. t. a. s. h. b. m. M. ö. r. ä. j. S. y. -. d. L. H. ,. f. R. P. O. E. K. J. I. G. A. T. (. 4. ). g. 1. /. N. ". F
2. 3. 3. 2. 2. H. e. r. k. u. l. a. t. s. b. o. ,. h. m. i. -. j. f. p. ä. V. v. n. L. P. ö. y. R. d. g. F. N. I. T. (. X. α. λ. ο. ύ. μ. ι. ". ). K. J. M. A. D. E. U. O. S. 1. 4. 0. z. 5. 8
Ylivoimaisesti paras kastikkeistani on Bolognese jonka valmistus ei ole mitään rakettitiedettä, mutta kunnollinen valmistaminen vaatii hieman pitkäjänteisyyttä ja malttia
Sekoita jauhoseosa margariinivaahtoon huolellisesti, mutta kevyesti. sen ruskeaan raitaosaan ja se mielestäni syventi "suklaista" makua, vaikka carobjauhe ei kaakaota lähellä ollekaan
2. 2. 2. 3. 3. 2. 3. 3. Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 5. 0. 9. f. 6. R. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
2. 3. 2. 2. 2. 2. 3. 2. 3. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Jotain viikonloppuruokaa. Kovan treenin päälle olen tämän aina itselleni sallinutkin, koska mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin hyvä ruoka
2. 2. 3. 2. 3. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. D. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
0,5 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta ½ tl mustapippurirouhetta 2,5 dl punaviiniä n. 2 dl vettä 1-2 rkl soijakastiketta n. 1 rkl kastikesuurustetta 2 dl kuohukermaa. Haudutuksen voi tehdä myös 125 C uunissa. 0,5 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta ½ tl mustapippurirouhetta 2,5 dl punaviiniä n. 2 dl vettä 1-2 rkl soijakastiketta n. 2 dl kuohukermaa
3. 2. 2. R. u. k. a. ,. K. s. m. o. j. 1. 0. t. ä. y. i. n. e. r. l. M. h. d. p. v. V. ö. B. -. J. P. S. T. (. ). H. O. L. A. Y. b. g. 5. 9. U. …. c. 4. 6. n l
Päällisen kuorrutin smetanalla notkistetulla sulatejuustolla (suhteessa 200 g sulatejuustoa, 60 g smetanaa). 12 hlö). 24 monivilja- tai vehnäpaahtoleipäviipaletta. Täyte 1 ja 3 (savulohitäyte). 200 g ruohosipulituorejuustoa. 200 g ranskankermaa. Täyte 2 (kananmunavoi). 2. Leipiä tulee siis kuusi kappaletta, eli 3 leipää kahteen riviin. 3. Levitä leipäkerroksen päälle täyte 2, eli munavoi ja lado taas päälle leipäkerros, kostuta taas maidolla. Levitä täyte 3, eli loput savulohitäyttestä. 200 g sulatejuustoa. 1 ja 3 (savulohitäyte). 200 g ruohosipulituorejuustoa. 200 g ranskankermaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.