Se yllätti itse asiassa niin positiivisesti etten ole vieläkään täysin toipunut… Itse tehtyjen kukkaseppeleiden rippeitä löytyy vieläkin lattialta ja karaoken tai juhannustanssien aikana kertyneet mysteerimustelmat jomottavat vieläkin mitä ihmeellisimmissä osissa vartaloa
Olimme jo kauan aikaa sitten suunnitelleet ”etkoja” kyseiselle päivälle. Ruoaksi laitettiin tortillojaja jälkkäriksi valitsin tuorejuusto tiramisukakun
Kilpailun voittajat pääsisivät osallistumaan thaimaalaiseen kokkausiltaan Kokkikoulu Espassa thaimaalaisen mestarikokki Ian Kittichain johdolla, viinitastingiin ja lopuksi nauttimaan Chef Ianin ja tiiminsä valmistaman illallisen
Olin eilen Espan kokkikoululla Verso Foodin infotilaisuudessa kuulemassa ja maistelemassa. Tänään sitä saa stokkalta, tätä tekstiä kirjoittaessani kello ei ole edes yksi ja netti on jo täynnä intopurkauksia ja säpinää
Olimme jo kauan aikaa sitten suunnitelleet ”etkoja” kyseiselle päivälle. Ruoaksi laitettiin tortillojaja jälkkäriksi valitsin tuorejuusto tiramisukakun
Välimeren keittiö on jo vakiinnuttanut paikkansa ja saaneet vannoutuneet ystävänäsä. Lisääntynyt matkailu Aasiaan ja varsinkin Thaimaahan on saanut meidät kiinnostumaan hapanimelästä chilikastikkeesta, sitruunaruohosta, nuudeleista, korianterista ja limetistä
No mitä, jos pistettäisiin pikkasen pinkkiä lasiin ja pientä paleopurtavaa pöytään tai piknikille. Vappuun on vielä hyvästi aikaa, mutta aikainen lintu madon nappaa ja tilaa myös edullisesti laadukkaat vappuviinit lasiin
Sain mahdollisuuden vierailla kokkikoulu Espassa Pernod Ricardin vieraana ja kokkailla mielenkiintoisen modernin joulumenun yhdessä Alex Nurmen ja Matti Lempisen kanssa
Pidimme Juhannuksen alla esijuhannusjuhlat eli jussin etkot… Ruokana oli itsetehtyjä hampurilaisia lisukkeilla ja jälkiruokana raparperi-mansikkatiramisu
Meillä on täällä Tupun tuvassa tai oikeammin koko torpassa ollut vilinää ja vilskettä. Ensin päivät hoitolasten kanssa ja illat kauppoja keirrellessä ja tavaroita haaliessa
Päivällä käveltiin Helsingin keskustassa, käytiin ostoksilla jaEspalla jädellä. Menin eräänä päivänä käymään ystäväni luona, olimme lähdössä syömään yhdessä kun hänen Santtu-poikansa ehytti minut jo heti ovella ja hihkaisi innoissaan että
Olen tehnyt kokeiluja hyvin viihtyvällä taikinajuurellani ja olen oppinut siitä taas lisää. Se vaatii hellää hoivaa ja rakkautta sekä säännöllisiä aterioita ja aktiviteettia
herkkuja. kun joka töötistä pursuaa uusia leikkilihoja niin piti ostaa testiksi. Härkistä ja Mifua. Ensin tehtiin aika perus nuudeliwokki juttu Härkiksestä ja
Noppasopan blogi on viettänyt jo pitkän pätkän hiljaiseloa. Hiljaisuuteen on hyvä syy. Idea oli muhinut jo pitkään ja reilun puolivuotta ehdin etsiä leipomolleni sopivaa liikehuoneista, kunnes täydellinen tila löytyi Kuopion Raviradan siipien suojasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.