100 g
fetajuustoa. Hienonna pari oksaa korianteria, raasta puolen sitruunan kuori. Sekoita korianteri, feta ja sitruunankuori kermaviiliin. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nosta jääkaappiin maustumaan
n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Ottolenghi käytti kuivattujakikherneitä, mutta minä tein ruuan säilykkeistä. Kuluneet viikot ovat olleen taivaallista aikaa ruoka-intoilijalle tv-ohjelmien suhteen
Siinä Ottolenghi valmisti herkullisen uuniruoan,jossa oli maustettujakikherneitä ,kahdella tavalla käsiteltyjä tomaatteja,sipulia,valkosipulia sekä fetajuustoa
S. u. m. a. k. i. o. n. y. l. e. s. t. L. ä. h. -. d. ö. r. p. ,. j. M. z. '. (. ). I. v. J. /. Z. E. K. b. g. T. H. V. R. G. c. –. O. 3. 1. 4. 0. 2. ’. P. C. A. w. f. D. B. x. …. d l. t l
Lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva ja suola. Alusta loput jauhot joukkoon vähitellen. Jaa taikina neljään osaan ja kauli taikinapalat jauhoa apuna käyttäen ohuiksi ovaalinmuotoisiksi rieskoiksi
Viime viikon maanantaina mahtavan suosion saanut pehmeä porkkana-kikhernekeitto saa jatkoa tässä. Tomaatti-kookoskeitto kikherneillä on hyvin samankaltainen, mutta porkkana korvautui tomaatilla ja joukkoon tuli kookosmaitoa pehmentämään
Löysin Jamien kotona -kirjasta reseptin, jonka makumaailma kuulosti kovin tutulta. Jamie nimittäin valmistaa punajuuret ja porkkanat samalla tavalla maustettuna kuin itse yleensä ne paahdan - tosin itse en ole aiemmin kokeillut appelsiinin mehua porkkanoiden kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.