4 porsaanleikettä. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. 2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin
Tonkatsu eli japanilainen porsaanleike – joka muistuttaa melko paljon itävaltalaista wiener schnitzeliä – valmistuu kuitenkin niin helposti ja vaivattomasti, ettei sitä tehdäkseen tarvitse edes ostaa ruotsinkielistä opaskirjaa
O. l. e. n. s. a. t. u. j. o. i. m. k. v. d. p. r. T. ,. ä. h. y. E. Y. ö. g. ". M. S. J. c. -. (. 2. ). 0. f. 1. &. L. H. U. 3. P. =. 4. K. *. /. N. 5. A. B. F. b. d l
Kaikissa on täsmälleen sama leivitetty porsaanleike mutta vaihteleva hedelmä. Mutta koska porsaanleike ei muutenkaan ole aito wieninleike, voi lisukkeet luonnollisesti valita oman makunsa mukaan - vaikka sitten sitä purkkiananasta, jos sellaisesta sattuu pitämään
2 porsaanleikettä/filettä. 2 porsaanleikettä. Oltiin pari päivää miehen kanssa kahdestaan,kun yksi neideistä on rippileirillä ja kolme muuta oli yökyläilemässä
Possufetissi jatkuu. Japani-lomamme kunniaksi, teimme tonkatsu-tyyppiset schnitzelit. Itse ruoka ei oikeastaan ollut tonkatsua nähnytkään, paitsi siten että tarjosimme niiden kanssa japanilaista tonkatsu-kastiketta ja kaalisalaattia
Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi. Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.