P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Farangissa on listalla karamellisoitua possuaja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
☺ Ja minähän siis en ole ollut ikinä mikään aasialaisen ruoan ystävä. Jaajattelin jopa rohkaistua menemään pitkästä aikaa kiinalaiseen ravintolaan syömään
avaa sisäfilee veitsellä keskeltä ja painele auki. Tein Jamie Oliverin Marsalaporsasta. Ihan siinä ajassa possu ei valmistunut, mutta ohje oli helppo ja nopea
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. t. e. ä. s. h. r. m. g. T. j. v. y. S. O. d. C. ,. R. P. B. A. E. ö. H. -. 6. 0. f. 2. 3. /. 4. 1. c. (. 5. ). L. N. K. t l. d l
Suolaa ja pippuroi ne kevyesti. Sekoita maito, kivennäisvesi ja kananmunat keskenään. Pyöritä leikkeet vehnäjauhossa, sitten munaseoksessa ja lopuksi korppujauhossa
½ tl savustettua chilijauhetta. ½ tl tähtianista jauhettuna. ¼ tl neilikkaa jauhettuna. Leikkaa porsaan rasvakerrokseen viiltoja niin, että muodostuu ruudukko
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.