Possua ja simpukoita portugalilaiseen tapaan
Perunabluussia
Perunabluussia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 cm paloina
  • Marinadi
  • 3 valkosipulinkynttä 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • ¼ tl jauhettua valkopippuria
  • 2 laakerinlehteä 1 dl valkoviiniä
  • iso loraus oliiviöljyä
  • 6 isoa kiinteää perunaa kuorittuna, 3x3 cm kuutioina
  • kuumuutta kestävää kasviöljyä uppopaistamiseen (+ sianihraa)
  • ½ kg tuoreita tai kuorineen pakastettuja sini- tai muita simpukoita
  • 1 sipuli 2 dl valkoviiniä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl piri piriä
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • ½ puskaa tuoretta korianteria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.