E. i. l. e. n. a. j. t. u. s. k. o. m. v. ä. h. p. ,. r. z. T. d. y. V. c. L. O. ö. K. '. 4. 0. g. (. ). 3. 1. -. 2. M. A. S. P. H. J. U. b. 5. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. f. I. x. N. w. Y. R. Ä. W. Z. é. a l. t l. d l
Ne maistuivat myös vuodenvaihdetta juhlittaessa ja pääsiäisenä. Rabanadaseja voi tehdä monella tapaa, esimerkiksi dippaamalla ne portviiniin, mutta tällä kertaa Isäntä teki ne maitoon
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Farangissa on listalla karamellisoitua possuaja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
V. i. m. e. s. t. v. k. o. a. l. ö. d. n. u. h. P. ä. j. p. r. y. ,. M. R. -. A. O. f. E. J. è. B. g. c. H. K. L. (. ). N. S. b. 1. 4. 2. 0. 5. U. I. T. w. z. F. '. q. W. D. x. C. k g. m l
☺ Ja minähän siis en ole ollut ikinä mikään aasialaisen ruoan ystävä. Jaajattelin jopa rohkaistua menemään pitkästä aikaa kiinalaiseen ravintolaan syömään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.