Päätimme kokeilla tätä possun sisäfileen kanssa ja ihan onnistunut kokeilu tuo olikin. Villiyrttikeittokirjasta (Sami Tallberg) löytyi vinkki munuaisten grillaamisesta mäntyvartaassa
Viime viikonlopun grilliruoat koostuivat possun sisäfilee-vartaista, vuohenjuustobroilerista, salaatista ja uunissa paahdetusta bataatista ja fenkolista
Tämän risoton kaverina tarjoilin possunsisäfilettä. Pakastimessa oli jemmassa aiemmista Pulled Chicken-kokkailuista yhteensä vajaa puoli litraa talteenotettuja kanan paistoliemiä, joten hyödynsin ne tässä
soijakastiketta (noin ½ rkl). Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possun filettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
Mies paisteli uunoruoan possun sisäfileestä ja kasviksista ja kuorrutti pinnan reilulla fetalla. NOPEASTI ovat päivät kiitäneet tällä viikolla ja viimein on ihanaa rauhoittua viikonloppuun
H. i. p. h. e. j. a. u. r. ,. s. o. l. k. t. n. K. v. ☺. V. ä. m. y. T. -. ö. G. E. ". d. P. M. Y. f. 1. 7. 0. g. S. R. 2. 5. A. ½. L. N. J. O. I. ♥. 6. ♥ l
V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. -. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l. d l
T. a. i. s. m. e. l. ö. y. t. ä. j. n. u. d. k. o. g. r. A. p. h. v. ,. b. c. N. -. f. U. L. E. O. J. I. V. 1. 2. /. Y. P. R. H. S. (. x. ). w. q. '. z. G. M. C. W. t l
S. a. t. e. i. n. s. ä. m. u. d. r. o. k. l. j. g. p. N. ,. h. y. v. R. P. ö. H. T. G. f. (. 5. ). 0. 7. L. 1. 2. 3. K. -. c. A. V. M. a n. d l. r k. t l
J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Keittele kastiketta puolisen tuntia, siinä ajassa kastikkeen pitäisi muuttua siirappimaiseksi. Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
Ja silloin se ei todellakaan synny kaupan kastikejauheista, vaan itse tekemällä. Jos voita on liian vähän, jauhoja on vaikea ruskistaa tasaisesti ja lisäksi kastikkeeseen jää helposti kokkareita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.