Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Pahoittelen pitkää bloggaustaukoa. Viime aikoina ei ole riittänyt paukkuja reseptien etsimiseen tai keksimiseen, vaan olen kierrättänyt keittiössäni samoja vanhoja
Olen kehunut Risentan maissijauhoja jo maissitortillojen yhteydessä. Kehuja tulee nyt lisää. Suostun edelleen ottamaan vastaan säkillisen maissijauhoja, mikäli Risenta haluaa palkita minut moisella lahjuksella
Peruna-fenkolikeitto. Tämä ohje on upeasta keittokirjasta “Keitot” (Matthew Drennan, Gummerus). Tämä keittokirja on paras jonka lajissaan olen löytänyt
Tässä reseptissä on mukavaa etikkaista ytyä. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin porsaan selkäpaistia, mutta kaupan possuvalikoiman niukkuudesta johtuen ostimme köntin ulkofileetä
Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Kumoa taikina leivinpöydälle ja jaa neljään osaan. Pyöritä osat palloiksi ja painele pallot kostutetuin sormin noin sentin paksuisiksi littaniksi leiviksi pelleille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.