Uudeksi tai oikeastaan ei se enää hirveän uusi buumikaan ole, on noussut proteiinipitoiset tuotteet. Tämän johdosta elintarvikeala on alkanut valmistaa tuotteita, joihin on lisätty proteiineja ja/tai vähennetty hiilihydraatteja
Ennen treeniä ja treenin jälkeen on paras aika nauttia hiilihydraatteja. Hiilihydraatit muuttuvat kehossa glykogeeniksi ja näitä glykogeenivarastoja ihmiskeho käyttää polttoaineena keski- ja kovatehoisen treenin aikana
Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Perinteeksi on muodostunut keittää lauantaisin soppaa melkein muuripadallinen. Kesäisin soppatykki lomailee, mutta muutoin tapa keittää iso kattilallinen soppaa lauantain lounaaksi, on osoittautunut hyväksi
Hyödynnä syksyn tomaattisato valmistamalla siitä maukasta tomaattiketsuppia. Tämän taatusti lisäaineettoman ketsupin makujen monimuotoisuus ja raikkaan maun täydellisyys korvaa sen valmistukseen käytetyn ajan
Verso härkäpapurouheseoksesta 47% on proteiinia eli se tekee näkkäristä myös reilusti proteiinipitoisemman ja sopii siihen muutenkin hyvin makunsa ja koostumuksensa puolesta
Treenistä riippuen, jätä riittävästi aikaa ruokailun ja treenin välille. Mitä syödä ennen treeniä. Asiakkaiden ruokapäiväkirjoja analysoidessa olen huomannut, että moni miettii juurikin tätä asiaa
N. y. t. o. n. k. i. h. u. r. a. p. d. e. m. v. l. s. L. 1. 3. ,. ä. Y. j. T. 6. E. f. ö. K. Ä. 2. 0. g. O. b. -. (. ). ´. `. A. S. M. 8. c. 5. 9. k k. c m. k g
Kirjoittelin aikaisemmassa postauksessa tilaamastani henkilökohtaisesta ravintoanalyysistä. Homma toimi niin, että pidin ensin kirjaa kaikista syömisistäni ja juomisistani neljän päivän ajan, ja lähetin sitten ruokapäiväkirjat Ainolle analysoitavaksi
Proteiinia tarvitaan mm. Proteiinia saa ilman maitotuotteitakin kivasti mm. jos haluat tarkistaa, kuinka paljon jossakin ruoka-aineessa on proteiinia, niin kirjoita googlen hakukenttaan ruoan nimi englanniksi (esim
ainakin ulkonäkönsä puolesta. Tein lusikkaleivät kummilusikalla, jonka pohjassa oli kuvio, ja vähän mietin vaikuttiko tämä vai muuten vain lusikan muoto siihen, että taikina ei kyllä ainakaan irronnut lusikasta mitenkään muuten kuin sormilla "vetämällä", jolloin lusikkaleivistä kyllä tuli enemmän nuolenkärjen kuin lusikan näköisiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.