Lisää kuuma liemi, paseerattu tomaatti ja huhmaressa hienonnetut fenkolinsiemenet. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ovat sopivan kypsiä
Tässä (vihdoin ja viimein) lupaamani mustajuuri gratiinin ohje. Mustajuurigratiini. Mustajuurigratiini. Hieman on taas vaikeuksia löytää aikaa bloggaamiseen ja myös siihen kokkaamiseen
Valmista gratiinikastike. Liuota samalla joukkoon sulatejuusto paloina ja mausta gratiinikastike. Tarjoa kahden kaalin gratiinia keitettyjen perunoiden kanssa
Järkevin tapa kokata kukka- ja parsakaalia on tehdä juuri tällainen gratiini. Kukkaparsakaaligratiini1 kg kukkakaalia (yksi isohko)1 kg parsakaalia (neljä normaalikokoista)1 l punaista maitoa70 g voita1 dl vehnäjauhoja4 yksikköä siivusulatejuustoa (Pirkka, Aamupala tms
Täyteläinen kasvisgratiini sopii esimerkiksi liharuokien lisukkeeksi tai itse pääruoaksi. Gratiini valmistuu vaivattomasti pakastealtaasta löytyvistä valmiista kasvissekoituksista tai satokaudella tuoreista kasviksista
Rakastan kukkakaaligratiinia & nyt oli sen vuoro ruokapöydässä. Gratiini on todella hyvää jo sellaisenaankin, mutta maistuu myös kalan,broilerin,lihapullien/-pihvien tai vaikka uunimakkaran kaverina
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.