Pulled Pork Vol. 3: The Re-make of the Re-make
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • torstai Hei
  • 1,5 dl omenatuoremehua
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl Worchestershire- kastiketta
  • suolaa
  • 2 tl savustettua paprika-jauhetta
  • tl
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl valkosipulirouhetta
  • 1 tl sinappijauhetta
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 2 tl suolaa
  • 4 dl ketsuppia
  • 2 dl omenatuoremehua
  • 1,5 dl siiderietikkaa
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 3 rkl tomaattipuretta
  • 1,5 rkl cane syrup (ruokosokerisiirappia) tai melassia, jos löydät
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 1,5 tl sinappijauhetta
  • 3/4 tl tulista chilikastiketta (esim. Poppamiehen Habanero, ja me laitettiin reilu rkl, eli maun mukaan
  • 0,5 tl jauhettua mustapippuria
  • 3/4 tl suolaa
  • 91 C ja sen saavuttamiseen hitaasti savustamalla menee
  • 5-7 tuntia Meillä meni tänään
  • 5,5 h Kun sisälämpö on toivottu, nosta liha pois grillistä ja laita se uunivuokaan, johon olet asettanut ristikkäin kaksi isohkoa palaa paksua alumiinifoliota

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.