Punajuurikakku - Punapeedikook
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 palaa
  • palaa
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2 keskikokoista keitettyä punajuurta raastettuna (hienoraaste) / noin 2 dl punajuuriraastetta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 70 g cashew-, pistaatsia- tai pekaanipähkinöitä rouhittuna / puolet siitä määrästä kakkupohjaan ja toinen puoli koristeluun
  • 200 g maustamatonta huoneenlämpöistä tuorejuustoa
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g toasooja vôid
  • 2 dl suhkrut
  • 3 kanamuna 2 keskmise suurusega keedetud ja riivitud punapeeti (peenriiv) / umbes 2 dl riivitud punapeeti
  • 3 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soodat
  • 1 dl kaakapulbrit
  • 70 g hakitud india-, pistaatsia- vôi pekaanipähkleid / pooled sellest kogusest koogi pôhja taignasse ja pooled kaunistamiseks
  • 200 g maitsestamata toasooja toorjuustu
  • 2 dl tuhksuhkrut
  • 1 tl vaniljasuhkrut

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.