Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Juurekset ovat siitä hyviä raaka-aineita, että saatavuus on lähes taattu ympäri vuoden ja varsinkin talvisaikaan niistä valmistuu höyryttämällä, keittämällä tai uunissa paistamalla terveellistä ja maukasta ruokaa
Sekoita korppujauhot fraichen joukkoon ja annan turvota hetki. Kuori ja raasta punajuuret ja peruna. Muotoile pihvit ja paista öljyssä pannulla miedolla lämmöllä n
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
M. i. n. ä. k. a. v. r. h. u. s. y. d. t. p. j. o. e. l. m. O. ,. A. K. (. J. ). ö. P. /. f. g. S. L. E. c. H. U. b. V. 3. 5. 1. 2. R. 9. N. -. 0. 7. ". Ä. t l
Sekoita korppujauhoon suola ja pippuri ja riko muna kulhoon. Kasta punajuuriviipaleet kananmunaan, pyöritä korppujauhoissaja paista rasvassa pannulla muutama minuutti molemmin puolin
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Nämä punajuuripihvit ovat helppoa ja nopeaa arkiruokaa varsinkin näin lihattoman lokakuun aikana. Punajuuren ja porkkanan tilalla voit käyttää mitä vaan juureksia, joita jääkaapistasi satut löytämään
Koska pidän nimeä "ohratto" rumana ja ei-herkullisena, en tykkää sitä käyttää. Sille pitäisi keksiä parempi ja herkullisempi nimi ettei tule ihan ometta tai navetta mieleen
Meillä lapset rakastaa valkokastiketta eli jauhoilla suurustettua maitoa. D Kastike on suhteellisen monipuolinen, joukkoon voi pilkkoa keitetty kananmunaa tai persilijaa tai tilliä tai mitä vain minkä vivahteen haluaa kastikkeelle
tärkeää rikkiä on kuorissa ja aivan kuoren alla. Parin sekunnin surautus ja raaste on siinä. Pesen, kuorin, keitän, raastan ja vieläkään ei ole pihvitaikina edes aluillaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.