Punastunut possu eli tomaattipossu
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg porsaan ulkofilee
  • tacomaustetta
  • suolaa ja mustapippuria
  • tomaattikastike
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 dl kermaa
  • 3 tl tacomaustetta (tai sekoita keskenään 1 tl savustettua paprikajauhetta, 1 tl juustokuminaa, 0,5 tl vahvaa chilijauhetta ja 1 mm cayennepippuria)
  • suolaa ja mustapippuria
  • 10 minuutin ajan
  • 3 rkl chilijauhetta tai 1,5 rkl tulista chilijauhetta
  • 3 rkl juustokuminaa
  • 2 rkl savustettua paprikajauhetta tai paprikajauhetta
  • 1 rkl jauhettua korianteria
  • 1 rkl sipulijauhetta
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl kuivattua meiramia
  • 2 tl cayennepippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.