punaviinisiirappia. Vatkaa kerma vaahdoksi, valuta punaviinisiirappi joukkoon juuri ennen tarjoilua, sekoita huolimattomasti niin, että kermavaahto jää raidalliseksi
Aloin vihdoin tykkämään kukkakaalista syötyäni kukkakaalipyreetä. Tämän pyreen resepti syntyi vahingossa kun yhtenä iltana oli nälkä ja heitin kattilaan mitä jääkaapista löytyi
Philip Kotler puhui neljästä peestä – minulle riittää kolme. possu, pita ja punaviini. Mehevien kassler-pitaleipien sisus viimeistellään punaviinisiirapilla
P. o. s. t. i. l. u. k. a. v. m. e. n. y. ö. p. ä. h. G. r. R. &. -. S. j. ,. I. d. V. M. f. J. 2. 1. /. 4. 7. 5. g. 3. 0. (. c. ). L. O. T. E. Y. K. Ä. N. 6. A. H. d l. t l
3 rkl punaviinisiirappia. Lisää pannulle öljyä ja voita, sipulisuikaleet, valkosipuli ja sienet. Pyörittele niitä hetki pannulla ja kippaa seos lihan joukkoon hillosipuleiden kanssa
Kun haluat syödä nämä klassiset päärynät, lorauta päälle hiukan punaviinisiirappia. Punaviinipäärynöitä klassisempaa ja näyttävämpää jälkiruokaa saa hakea
Klassinen jälkiruoka punaviinipäärynä on helppo ja näyttävä jälkiruoka. Niin ja herkullinen tietysti. mausteiset punaviinipäärynätyksi pienehkö päärynä per ruokalijapunaviiniä paljonn
Eiliseen kirjoitukseen liittyen ajattelin myös jakaa punaviinisiirapin ohjeen. Löysin alkuperäisreseptin syksyllä ja ensikokeilun jälkeen siitä on tullut yksi minun lempikastikkeista lihalle (tosin tein sitä kerran myös paistetun halloumijuuston ja mausteisen bataattipaistoksen kaveriksi)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.