Söin tämän vuoden alussa Buenos Airelaisessa kahvilassa elämäni ihanimman kakkupalan. Voi olla aika voimakkaasti ilmaistu, mutta en koskaan ole ollut mistään syömästäni asiasta niin vaikuttunut kun silloin olin
Valkosuklaakakku (laktoositon). - Leivoin pitkästä aikaa kakkua. Torttuja ja pipareita on syöty koko joulukuu, ja jo marraskuussakin, joten mieli teki jotain muuta jälkkäriksi joulun ajan kahvipöytään
Tämän ihanan mehevän ja maukkaan rahkapiirakan ohjeen löysin täältä Titan Tupa-blogista. Ajattelin omenoiden sijasta tehdä piirakan puolukoista, jotka kyllä sopivat tosi hyvin tähän ohjeeseen, niin kuin varmasti omenat ja mitkä tahansa muutkin marjat
T. e. s. t. a. i. n. ä. r. p. K. u. k. d. j. o. h. v. l. y. ö. m. ,. L. P. 1. 5. c. 2. 4. ). O. 3. 0. g. ½. 8. A. H. M. I. (. =. D. V. -. R. b. x. c m. r k. d l
Tässä kakussa on vaalea gluteeniton kakkupohja ja täytteenä appelsiinimousse ja appelsiinipaloja. Kakun päällinen on valkosuklaa ganachea ja reunoilla on kermavaahtoa
Tämä oli jotain sanoinkuvaamatoman hyvää joka hävisi sen siliäntien kun oli jäähtynyt. ). Alkuperäinen ohje löytyi Helsinginsanomien sivulta jota muutin vain mausteiden osalta ja kerman muutin
PUOLUKKA-CHIA-SMUURO (yhdelle). Tämä on nyt selkesti sitä smuuroa, eli smoothien ja puuron sekoitusta. Chia-hyytelöstä tulee hassusti puuromaisen limainen koostumus, joka on täysin mauton ja siksi niin ihanan helppo omega3- ja kuitulisä aamupalaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.