Puolukkapuuro on mielestäni aivan ihana syysherkku. Tänä vuonna intoani lisäsi se, että sain nauttia helsinkiläisen ravintola Bröd Punavuoren puolukkapuurojälkkärin, jossa modernin toteutuksen alta maistuivat kuitenkin mummolan maut
Puolukkapuuron kuuluu olla lohkeilevaa. En ole aikuisen elämäni aikana tehnyt puolukkapuuroa, mutta nyt kun kävin puolukassa (kauppahallissa) ryhdyin tekemään sitä
Puolukkapuuro tai vispipuuro rakkaalla lapsella monta nimeä. Muutaman erinäisen kokeilun jälkeen tuumasin, että tämä pitää valmistaa yhdellä ja ainoalla tavalla eli näin
keittää, ikuinen klassikko, vatkattu puolukkapuuro. Vatkattu puolukkapuuro. Pitkästä aikaa söimme lohta. Valmistin sen parhaalla tavalla, yksinkertaisesti ruususuolassa
Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis
Viikonloppuaamu alkoi varsinaisella vitamiinipommilla - vihreällä voimasmoothiella. Pinaatin ja varsisellerin lisäksi smoothiessa maistuu pääosin pehmeä avokado ja banaani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.