300 g
raejuustoa3-4 rkl kermaa tai hapankermaa3 munaa6 rkl vehnäjauhoja (voidaan korvata kts. alla)0-100 g sulatettua voita (juuston rasvaisuudesta riippuen)250 g raastettua juustoa (kaikkea mitä jääkaapista löytyy, mielellään melko maukkaita ja rasvasia, joten jätä Oltermanni väliin. Sinihometta saa myös olla tai fetaa olen laittanut vähäsen)1 pieni punasipuli1 kourallinen revittyä basilikaaMustapippuria ja suolaa maun mukaan (riippuen juustojen suolaisuudesta)
SVEITSILÄINEN JUUSTOPIIRAKKA. 400 g juustoraastetta (Mustaleima-emmentalin, Turunmaa Ritarin ja gruyéren sekoitus) (jätin viimeisen juuston pois). 400 g juustoraastetta (Mustaleima-emmentalin, Turunmaa Ritarin ja gruyéren sekoitus) (jätin viimeisen juuston pois)
Tämän syksyn ja pimenevien iltojen iloksi tein aivan valtavan hyvää juustopiirakkaa. Tämä juustopiirakka sopii juhlaan kuin juhlaan pieneksi purtavaksi tai täyttävämmäksi lisäkkeeksi
Ohjeen olen saanut ehtymättömästä reseptiarkistosta eli siskolta, ja se muokkautuu helposti parsa-, kala-, sieni-, lihapiirakaksi, you name it and just do it
Reseptin raaka-aineet löytyvät Prismasta tai muusta isosta marketisa. Mitä tulee, kun yhdistää suussasulavan vähähiilihydraattisen juustopiirakan pohjan ja Suomen suosituimman kinkkupiirakan ainekset
Se on nimittäin jokaisen laihduttajan painajainen - tuhti voikreemi. Nyt tulee ensimmäinen ohje Serkusten suklaaunelma -blogista voittamastani Parhaat leivonnaiset -kirjasta
Keittiö olisi valoineen ja äänineen painajainen. Olen opetellut tekemään curryja alkujaan Jamie Oliverin ohjeista ja nyt niistä on muokkautunut omia versioitani milloin milläkin raaka-aineella
Taidanpa napata puskan timjamia toistekin kauppakassiin. Tällä viikolla on luvassa myös ihania kaura-mustikkaherkkuja ja ainakin yksi linssisalaatti lehtikaalilla
Vesimelonijäätelö oli oikea painajainen. Osoitin taas suuremmoisen älykkyyteni, kun aloin tekemään Neidin kanssa mansikka-persikkamehujäätelöä ja vesimelonisorbettia
Tästä reseptistä meinasi tulla mun painajainen. Omassa hellassani on asteikko 1-6 ja lämpö oli 4. Mä tiesin tarkkaan mitä haluan ja miltä haluan että lopputulos näyttää, tuntuu ja maistuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.