Kakku liittyy myös kiinteästi blogintulevaisuuteen sillä SuomalainenRuokalokisellaisenaan kuin se nyt on ei tule enää jatkamaan, koskahuhtikuustaalkaenvakituinen osoitteeni sijaitsee Berliinissä
Q. a. Q. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Eilen blogini täytti huimatkaksivuotta. On ollut mahtavaahuomata, että tämä hetken mielijohteesta perustettu reseptipankkini on tänä aikasaanutrunsaastilukijoitaja kävijöitä
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a
Liputanideanpuolestaja toivon, että ruokablogeissa esiteltäisiin vielä enemmän erilaisiatähderuokia, niin nopeitasekametelisoppia kuin tarkkoinharkittujagourmet-annoksiakin
Olipakerran kiireinen bloggaajajoka välillä ei ehdi postatavaikkakuinkahaluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
Olipakerran kiireinen bloggaajajoka välillä ei ehdi postatavaikkakuinkahaluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
vietetään kansallistakorvapuustipäivää, joten olisi ollut häpeällistä jättää nämä leipomatta. ) En kuitenkaanhalunnut tehdä ihanperuspuusteja, sillä ne jo löytyvätkin TÄÄLTÄ
Bloginparissa on tullut vietettyä jo nelisen vuotta tänä heinäkuussa. Huh, kun aika menee nopeasti. Kiitos kuitenkin teille lojaaleille lukijoille kaikestakannustuksestajamukana pysymisestä laiskuudestahuolimatta – ja siitä, että bloginpainotus näyttää nykyään jääneen vauvanruokatasolle
Blogini täyttää tänään kaksivuotta. sellaistajoka ei otaliikaakantaaerilaisiinruokavalioihintairuokatrendeihin, vaantaplaaomaa tietään - ei parempaa eikä huonompaa kuin kenenkään toisen tie - kokeillen vähän kaikkeajanapsienparhaatpalatjokakakustaja pikkuleivästä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.