Kakut ovat aina olleet lempipuuhaani, onneksi myös Ondassa ne ovat vastuullani. Ystävänpäivä lähestyy. Minä otin varaslähdön siihen tällä sydämenmuotoisella raakakakulla
Ravintolavinkki. ONDA. 16. 8. 2017. Published 16. ♥Tykkää. Nyt kun viimeiset kuukaudet hoitovapaalla ovat käynnissä, olen toivonut, ja aikonut toteuttaa toiveeni mahdollisuuksien mukaan, että ehtisimme minikokin kanssa vanua mahdollisimman paljon eri ravintoloissa lounasaikaan
Jaa tämä kirjoitus ⤵. Helsinki on brunssien taivas – ainakin jos vertaa Ouluun mistä olen lähtöisin. Muistankin kuinka muuttaessani Helsinkiin ajattelin käyväni brunssilla joka viikonloppu ja nyt mua nolottaakin myöntää, että takana on oikeasti kolme kertaa
It’s not often that a recipe that is so simple can be so rewarding. Maybe it’s because the mulled wine comes after dinner, so it is fair that all you have to do is throw a bunch of ingredients into a pot and check on it later
Huh, mikä kevät. Hulinaa ja kiirettä piisaa eikä keittiössä ehdi kuin pyörähtää. Kesän koittaessa ulkoruokinta onkin päivän sana, oli kyse sitten hektisen työpäivän lomassa nautitusta lounaasta, terassichillailusta tai kotipihan kokkaamisesta
Itseasiassa juuri eilen Ondassa illallistamassa ollessani söin juuri sellaista ihanaa focacciaa. Suppilovahverot ja paahdettu sipuli sopivat täydellisesti focaccian täytteeksi
– Vain huonolle ruoalle, vastaan, kun Remyn tarjoilija kysyy minulta ruoka-allergioita. Tämä allergia on hidastanut ulkona syömistäni, sillä Jyväskylä on keskikokoiseksi yliopistokaupungiksi hämmästyttävän huono ravintolakaupunki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.