Seuraamani Andalusian auringon alla – ruokablogi teki herkullista häränhäntää muutama viikko sitten (klikkaa blogiin tästä), että uteliaisuuteni heräsi ja tämä itselleni ihan outo ruhonosa pääsi to do-listalleni, joka ulottuu jo useamman vuoden päähän
-. A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoidenja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
-. -. -. -. L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. A. O. &. ä L. d l. t l
Leivoin tätä viime keväänä ensimmäisen kerran ja kakku oli vähintään yhtä hyvää kuin muistelinkin. Juustokakku pitää sisällään kinuskiksi keitettyä kondensoitua
Irroittele vahtokarkkitahna maissitärkkelys-tomusokeriseoksen päälle vuokaan. (+ vanilijasokeria). Siivilöi pinnalle loput tomusokeri- maissitärkkelyseos
* Pinnalle voi fariinisokerin sijasta ripotella vaikkapa raesokeri, mantelirouhetta tai -lastuja. Peltipulla/pannupulla vaniljakreemillä, vadelmillajasuklaalla
Halusin sen tasapainoksi jonkin erittäin luonnollisen "ei minkään makuisen" kuorrutteen ja päädyin Flora vanillaan, jota täydentämään valitsin turkkilaisen jogurtin
Suklaa ja appelsiini maistuu yhdessä niin vastustamattomalle. Nytkin kävi niin, etten ollut kakusta ottanut kunnon kuvaa ja tämä nyt on ainukainen kuva, joka kakusta löytyi, koska kakku on jo paremmissa suissa
pulloa portteria, lager-olutta tai vahvaa lihalientä. Poista potkista kalvot ja ylimääräinen rasva. Laita potkat astiaan ja juoksuta päälle kylmää vettä, kunnes vesi kirkastuu
Kun kinuski-kerma on jäähtynyt, vatkaa myös se vaahdoksi ja yhdistä toiseen seokseen. Hirveän paukkumisen jalkeen tajusin että se oli vaan hirveä ukkonen
Olutta voi oikeasti käyttää todella monessa jutussa ja se antaa hieno omintakeista makua ruokaan. Tällä kertaa taidettiin mennä ihan Lidlin Krafenwaldenilla jonka moni varmasti (
-. -. -. -. J. o. s. j. u. l. n. k. a. y. i. t. e. v. ä. p. r. m. h. ö. K. Y. ,. P. M. d. S. F. z. L. H. g. O. A. (. 2. 5. ). 1. 0. I. ½. 3. %. 7. 8. C. 6. ♥ l. d l. g )
Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessäja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.