2 kananmunaan.200
g raejuustoa3 rkl jauhoja (esim. speltti-, manteli-)ripaus suolaaRaejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola. Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä. Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.
Paista öljytyllä pannulla raejuustoletut niin, että ne saavat pintaansa hieman väriä. Huomasin, että sunnuntaina Ravintolapäivänä kotikaupunkiini on nousemassa venäläishenkinen kuppila, jossa tarjotaan nälkäisimmille borssikeittoa ja blinejä
Raejuustoletut. Raejuustoletut. Mikäänhän ei voita sunnuntai-aamun kiireetöntä aamiasta – kahvia ja lettuja, mieluiten niitä Reetan joskus postaamia rahkalettuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.