Tänään taas tehtailin raejuustolettuja kalkkuna-kurkkusalsan kera. Lisää joukkoon suola jajauhot. Paista sitten lettupannulla kullanruskeiksi ja tarjoa salsan kera
Huomasin, että sunnuntaina Ravintolapäivänä kotikaupunkiini on nousemassa venäläishenkinen kuppila, jossa tarjotaan nälkäisimmille borssikeittoa ja blinejä
Katkarapusalsa. Täydellisen kypsän hedelmän maku ja rakenne on uskomattoman ihana. Yleisesti Suomessa myydyistä avokadoista vihreät vähän isommat avokadot ovat paremman makuisia ja etenkin rakenteeltaan parempia
Raejuustoletut. Lisää munat, raejuusto ja tilkka öljyä. Ohukainen jäätelöllä Raejuustoletut. Nosta pannulle kukkurainen ruokalusikallinen taikinaa, ja paista kunnes taikina on vähän hyytynyt ja pinta kuplii
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.