T. a. l. v. i. s. e. t. ä. m. h. o. u. k. r. n. V. p. d. g. ù. -. ,. R. ö. y. c. (. ). j. M. S. A. E. N. &. 6. H. U. O. b. K. 2. 0. 4. f. 1. /. z. ". W. '. w. x. P. 5. 3. L. I. Y. à. è. ì. ò. é. C. F. ) l. d l
T. ä. m. i. t. a. l. n. e. k. s. o. y. B. u. -. r. v. h. j. ". P. K. p. ,. Y. 2. 5. 8. d. g. ö. S. b. N. I. R. ù. 1. 3. 0. 4. 6. J. (. ). L. M. A. f. c. k g. d l
Eli Kun sen tekee itse niin makkarasta saa juuri sellaista kuin haluaa eli toisinsanoen täydellistä. KichenAid on loista vekotin tähänkin touhuun koska laiteeseen löytyy kohtuuhinnalla kaikki tarvittavat osat vähän tavallisuudesta poikkeavaankin ruoanlaittoon eli tässä tapauksessa lihamylly ja makkarasuutin
B. o. l. g. n. e. s. -. k. a. t. i. ,. r. ù. b. I. v. h. p. j. S. u. M. ä. d. f. c. m. P. y. T. ö. H. K. V. 1. 7. 0. 8. 9. A. ú. Y. G. L. E. J. O. N. (. 4. ). 3. 5. /. 2. R. d l
Jos on aikaa nysvätä keittiössä ja odotella ruoan valmistumista vähän normaalia kauemmin, kannattaa tehdä jauhelihakastike Siken italialaisen ohjeen mukaan (kirjasta "Ruokaa rakkaudella")
Sopii loistavasti tällaiseen melkein-talvipäivään ja on hyvää lämpimänä sekä kylmänä. Pannulle nämä, kunnes sipuli kuullottuu, valkosipulia ei saa ruskistaa
Olen useasti sanonut, että edellisessä elämässäni olen varmasti ollut italialainen, sillä heti kun olen johonkin saapasmaan gastronomiseen ihanuuteen törmännyt, se on niin vahvasti tuntunut "oman makuiselta"
Varsinkin näin mitäänsanomattoman kelin keskellä, mieli alkoi tehdä jotakin josta saa hyvää oloa. Mutta aina on pieni pilke silmäkulmassa ruoanlaittoa kohtaan myös kotosalla
Ragua eli italialaista jauhelihakastiketta haudutetaan pitkään. Keitä pasta ja nauti se ragun kanssa. Kuullota valkosipuli, sipuli ja selleri ruokalusikallisessa oliiviöljyä
Ruoka on taivaallista ja palvelu moitteetonta ja se toimii kuin ajatus. Pieni vinkki teille jotka olette menossa käymään Isolla Kirkolla ja toki teillekin jotka siellä asutta, että tutustukaa ihimeessä Raguun
V. a. n. h. k. u. o. j. i. l. s. r. t. e. p. ö. y. g. (. m. ä. v. ). N. 8. 6. %. E. ,. K. -. S. b. z. d. J. M. I. 1. 0. R. ù. B. 4. 2. =. &. 3. f. c. w. 5. 7. /. P. L. Ä. A. T. d l. t l
Hirvi ragun tuoksu oli kiusannut nenää jo pitkin iltaa ja viimein se oli valmista nautittavaksi. Torstai-ilta ei ollut enää lähelläkään tavallista, kun avasin uunin luukun kolmen tunnin odottelun jälkeen
T. a. r. i. n. l. k. s. t. ä. ,. u. h. d. m. e. j. p. o. v. K. (. y. ). R. M. x. C. 5. 0. ö. g. ù. 2. 1. J. D. L. f. B. V. S. P. H. N. A. -. 3. c. 7. O. d l
Häämatkalla Frirenzessä ihastuin italialaisiin raakamakkaroihin (salsiccia). Maku ei vastannut italialaistasalsicciaa, mutta oli kuitenkin tarpeeksi lähellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.