Ranskalainen sipuli-sardellipiiras pissaladière
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ranskalainen sipuli-sardellipiiras pissaladière
  •  
  • taikina
  • 15 g hiivaa
  • 2,5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  •  
  • täyte
  • 5 isoa keltasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl ruskeaa sokeria
  • 0,5 dl valkoviiniä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 10 anjovisfileetä (eli sardellifileetä) öljyssä
  • 1 dl tummia oliiveja
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.